Как да запазите вашия скъп матрак като нов? 

Колко често сменяте матраците? Вероятно по- рядко, от колкото искате, заради високата цена.

Лесно можете да предпазите матрака от изхабяване и зацапване. Евтиното и ефективно решение на този проблем е:

НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК

протектор за матрак тип стелка

Да, вероятно сте чували за протектора за матрак, но едва ли предполагате какви ползи ще ви донесе. Продават се под различни наименования – надматрачна стелка, надматрачник, стелка, протектор. Много хора смятат, че те са само за деца. Разбираме ги, но това е твърде далече от истината.

непромокаем протектор от хавлиен стреч

Ползите от непромокаем протектор за матрак са няколко:

Полза #1 Непромокаемия протектор предпазва матрака от течности. Това е особено полезно, ако имаме бебе или малко дете, защото инцидентите с нощно напикаване оставят петна и могат да повредят матрака. Петна по матрака се появяват и от изпотяване, слюнка, кръв, сълзи – ако нямате протектор, тези течности лесно преминават през чаршафа и цапат матрака.

Полза # 2

Непромокаемия протектор помага на тези, които страдат от алергия към прах. Той е перфектна бариера срещу прах, гъбички, акари и бактерии, които се развиват в матрака.

протектор тип калъф

Полза # 3

Протекторите подобряват комфорта при спане. Съвременните протектори се предлагат в най- различни варианти на изработка – тип стелка, тип чохъл, тип калъф с цип. Разнообразни са и материите, от които се изработват – лицевия текстил варира от хавлиен стреч от 100% памук до нетъкан текстил от 100% синтетика. А непромокаемата промазка от опаковата страна варира от ПВЦ покритие до полиуретаново ламиниране.
Изборът на протектор за матрак е въпрос на лично предпочитание – ако изберете правилния протектор за вас, дори няма да усещате, че е под чаршафа. Поддръжката е лесна – повечето просто се перат в пералня и са готови отново за ползване.  Непромокаемия протектор ще ви служи от 2 до 5 години, като предпазва матрака и ви осигурява спокойствие и комфорт.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply